Masterclass

ASM_6089Technisch beter leren voetballen

 

De voetbalschool geeft met de Akka & Panna methode spelers de ruimte om de basistechnieken te verbeteren. Vaker herhalen van technieken, van makkelijk naar moeilijk, van langzaam oefenen naar een snelle correcte uitvoering in handelingsnelheid.  Loopscholing en werken aan souplesse. Motiveren/ stimuleren, de durf om acties te maken en van je fouten leren. Functioneel maken van de basistechnieken en toepassen in wedstrijdvormen.

Trainen met spelers van het zelfde nivo om zo optimale weerstand te kunnen bieden. Fysiek sterker worden door regelmatig intensief  trainen met bal. De mentaliteit  hebben om voetbaltechnieken aan te leren en te verbeteren door veel te oefenen. Het voetbal leren begrijpen (leren lezen), overtal situaties uitspelen en scoren. Verantwoordelijkheid dragen en beslissingen nemen, oplossingen bedenken in spelsituaties balbezit en balverlies. Coaching van medespelers, een team vormen.

In de Masterclass zitten alleen de spelers die getraind worden op hoog niveau. De beste spelers spelen oefenwedstrijden tegen hun leeftijdsgenoten van een BVO. Zo kunnen deze spelers in de kijker spelen.