Daan van Esdonk (7) op stage bij PSV jeugdplan.

De hindoestaanse trainer June Ramsoedit is zeer trots dat zijn talentvolle pupil Daan van Esdonk stage gaat lopen bij PSV jeugdplan. Zowel June Ramsoedit als zijn vader hebben ze de behendige linksbenige voetballer zien ontwikkelen bij de voetbalschool uit Eindhoven “AKKA & PANNA ACADEMY” . De 7-jarige Daan van Esdonk uit Helmond was  5 jaar oud toen hij bij trainer June Ramsoedit ging trainen.

,, Daantje is een behendige en snelle linksbenige aanvaller. Wij van AKKA & PANNA ACADEMY zijn ervan overtuigd dat we veel plezier aan hem zullen beleven”.  zegt June Ramsoedit heel trots.

De hele familie van Esdonk houdt van voetbal. Zo voetbalt Daan’s broer Julian van Esdonk bij het PSV FUNdament. Vader van Daan is altijd aanwezig om beide zoons aan te moedigen bij hun trainingen en wedstrijden.

AKKA & PANNA ACADEMY wenst Daan van Esdonk heel veel succes en voetbalplezier bij PSV!