Voetbalschool AKKA & PANNA ACADEMY 7E voetbalseizoen is een feit!

jrEindhoven, 9 september 2017

Graag stel ik mezelf even kort voor, mijn naam is June Ramsoedit en ben nu ruim 10 jaar voetbaltrainer. Ik ben begonnen als jeugdtrainer/ jeugdcoordinator bij vv ETS te Eindhoven. Daarna ben ik ook jeugdtrainer geweest bij de volgende BVO’s ; VVV-Venlo Academie, Roda JC Voetbalacademie & Sparta Rotterdam jeugdopleiding.

In het jaar 2011 ben ik met voetbalschool AKKA & PANNA ACADEMY begonnen en we gaan nu het 7e seizoen weer in.

De trainingen zullen gegeven worden op de zondagochtend in Eindhoven vanaf 8.30 tot 12.00 uur en een training duurt 1,5 uur waarin je je als een betere voetballer kunt verbeteren. De groepen worden ingedeeld aan de hand van leeftijd en daarbij wordt uiteraard gekeken naar het niveau per speler. De groepen zullen 8 tot maximaal 12 spelers hebben, dit doe ik om iedere speler evenveel aandacht te kunnen geven. Ik sta voor kwaliteit en niet voor kwantiteit!

De trainingen zullen voornamelijk bestaan uit alle voetbalgerelateerde zaken: van kap- en draaioefeningen tot korte/grote partijspelen en schieten op de goal. Elk kind is uniek en zal zijn progressive maken! Voor meer info whatsapp 06 – 3482 0949.

,, Ik wil graag dat iedere speler met plezier naar mij komt en weer met een glimlach richting huis gaat “, zegt de Surinaamse voetbaltrainer June Ramsoedit