Nieuwsflits maandag 26 september 2016

 

Eindhoven, 26 september 2016

 

Training Zondag 25 september 2016

 

Het is 08:15 uur  in de ochtend en de zon straalt op het Cruijff Court Tongelre te Eindhoven. De hindoestaanse trainer June Ramsoedit gaat zijn mini’s in de leeftijdscategorie 04 – 06 jaar trainen. De kinderen krijgen diverse oefeningen om aan hun technieken te werken. Met co-trainers Cihan en Hishaam worden zij begeleid om de bal onder controle te houden. Met tevredenheid sluit trainer June Ramsoedit de training af en maakt als herinnering een leuke groepsfoto.

Na deze groep gaan de E-, D- en 13+ aan de slag.  Het weer is inmiddels lekker aangenaam geworden. De training gaat nu een niveau hoger met als combinatie van hard werken aan techniek en coordinatie.

zondag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een mooie mededeling vanuit Akka & Panna Academy is dat er vandaag in alle drie groepen nieuwe leerlingen bij zijn gekomen en met veel enthousiasme maken zij zich snel thuis.

Op de volgende locaties wordt er les gegeven in Eindhoven, Kerkrade, Den Haag, Rotterdam.  Er zijn uitbereidingsplannen om Akka & Panna Academy ook in Utrecht en Amsterdam te gaan geven.

Wij hebben een plek vrij voor jou om ook aan je techniek te worden. Kom dan naar onze Academy en schrijf je in! Dit is de website www.akkapannaacademy.com of neem telefonisch contact op het volgende telefoonnummer 06-34820949.

 

De hindoestaanse voetbaltrainer June Ramsoedit heeft 16 km Damloop gehaald.

 

Op zondag 18 september heeft de hindoestaanse June Ramsoedit uit Eindhoven voor het eerst meegedaan met de Dam tot Damloop.  Met een tijd van 1:40:43 heeft hij de 16 km succesvol hardgelopen. Zijn sponsor KPMG zal een donatie geven aan een goed doel voor kinderen. ,, Zo, ik dacht eerst waar ben ik in godsnaam mee begonnen. Maar goed, ik heb het gehaald. Als ik dit aankan, dan schrijf ik me ook in voor de halve marathonloop van Eindhoven, “ verteld trainer June Ramsoedit vol blijschap.

winnaar

In zijn dagelijks leven is de 40-jarige ondernemer June Ramsoedit voetbaltrainer.  Hij is zelf ook bezig met jongeren om van hun proftalenten te maken. Met zijn eigen 5-jarige bestaan bedrijf Akka  & Panna Academy geeft hij vanaf 4 t/m 23 jaar voetbaltrainingen.

 

Akka & Panna Academy is een plek waar jeugdspelers terecht kunnen die aan hun techniek willen werken en daarin optimaal ondersteund willen worden.

 

 

Hazar Guntekin  (16) scoort als debutant de 2-0

De talentvolle Turkse voetballer Hazar Guntekin van voetbalclub vv Wodan 1 maakt zijn debuut op zondag 18 september tijdens de wedstrijd tegen vv EMK 1 . Vijf minuten voor tijd maakte hij de eindstand op 2-0.  ,, Wij van Akka & Panna Academy zijn enorm blij dat hij zijn club naar een overwinning heeft gebracht, “ zegt trots trainer June Ramsoedit.

Om aan zijn techniek, uithoudingsvermogen en coordinatie  te werken wordt hij getraind door de hindoestaanse voetbaltrainer June Ramsoedit van Akka & Panna Academy. De kracht van Akka & Panna Academy is dat er een op maat gemaakte trainingsschema wordt opgesteld die voor iedere speler uniek is.