,, Hoi June, Suleiman Jalu heeft vandaag 4 doelpunten gescoord tegen Ajax U16, ” verteld moeder Jalu aan de telefoon vol blijdschap.

 

 

IMG_6716

 

 

 

 

Eindhoven, 28 januari 2016

Afgelopen zaterdag 23 januari 2016, kreeg trainer June Ramsoedit de trotse moeder van Suleiman Jalu aan de lijn. ,, Hoi trainer June Ramsoedit, Suleiman Jalu heeft vandaag 4 doelpunten gescoord tegen Ajax U16, ” verteld moeder Jalu aan de telefoon vol blijdschap.

Photo22

Suleiman Jalu (15) komt dit jaar uit voor Willem II Voetbalacademie U16. En heeft zich snel kunnen aanpassen aan het niveau van Willem II Voetbalacademie. Eerder heeft hij ook stage mogen lopen bij Roda JC Voetbalacademie. Maar heeft toch gekozen voor de tricolores.

Suleiman Jalu heeft 3 jaar bij AKKA & PANNA ACADEMY getraind. En ik denk dat hij zeker een voorbeeld is voor anderen. Hard werken verslaat talent, als talent niet hard werkt, ” zegt trainer June Ramsoedit.

 

Processed with Moldiv

AKKA & PANNA ACADEMY wenst Suleiman Jalu heel veel succes bij Willem II Voetbalacademie !