Ceylan Klaas op stage bij Patro Eisden Maasmechelen

cey

 

 

 

Kerkrade, 5 januari 2016

 

De talentvolle jeugdspeler van SVN/BtB Consultancy U10, Ceylan Klaas (2006), is uitgenodigd voor 3 stages bij de Belgische club Patro Eisden Maasmechelen.

Ceylan Klaas traint een half jaar bij AKKA & PANNA ACADEMY.  Joyce Klaas, alleenstaande moeder, brengt zijn zoon elke maandag bij AKKA & PANNA ACADEMY in Kerkrade. De hindoestaanse trainer, June Ramsoedit is zeer tevreden over zijn pupil.

,, Ceylan Klaas is heel erg fanatiek met voetbal bezig. Ik ken deze talentvolle speler in de tijd van Roda JC Voetbalacademie.  Zeer balvaardig en tweebenig. Moeders bracht zoonlief naar de voetbaldagen van Roda JC tijdens de herfstvakantie. Sindsdien heeft hij mij gevolgd en traint hij nu bij AKKA & PANNA ACADEMY, ” verteld trainer June Ramsoedit.

 

AKKA & PANNA ACADEMY wenst Ceylan Klaas heel veel succes en voetbalplezier in Belgie!