Weeg zorgvuldig af als trainer, waar je je spelers vrij in laat!

 

image

 

Eindhoven, 11 december 2015

 

PUBERTEIT

 

Weeg zorgvuldig af als trainer, waar je je spelers vrij in laat en wat je gelijk de kop indruk. Probeer als trainer niet alles te weten wat spelers over je zeggen, laat het gewoon gaan. Als spelers wel onderling pesten, grijp dan wel op de juiste moment in. Vooraf wel goed observeren wat het probleem is. Probeer met andere spelers binnen de team te praten, wat zij van de situatie vinden en dan pas met de betrokken spelers hun verhaal laten doen. Op deze manier kan je een beter beeld krijgen en laat je je spelers nadenken door te bevragen wat de gevolgen kunnen zijn. Zij zullen wel met de oplossing komen en uiteindelijk komt het wel goed. Dus je doet meer dan training geven!

Succes morgen met het coachen!

 

Trainer June Ramsoedit